Micro haar pigmentatie (MHP)

Micro haar pigmentatie (MHP)

Door kleine stoppeltjes te tatoeëren binnen de originele haargrens wordt er een geschoren look gecreëerd. Ook bij dun haar of kale plekken is deze methode een mooie mogelijkheid om dit te camoufleren. MHP is geschikt voor mannen en vrouwen.

Micro Haar Pigmentatie Behandeling
Scalping behandeling

Kosten van een scalp pigmentatie behandeling.

De exacte kosten van een MHP behandeling lopen fors uiteen. Bij het bepalen van de kosten wordt er onder meer gekeken naar het aantal zones van je hoofdhuid dat behandeld wordt, het aantal behandelingen dat nodig is en de benodigde voor- en nazorg. Steeds vaker verschijnen er combinatie pakketten die qua prijsstelling vaak meer interessant zijn dan op zich staande behandelingen. Zo kun je er op letten of de prijs voor een eerste nabehandeling is inbegrepen en welk soort pigment precies wordt gebruikt. De duurste aanbieder hoeft niet altijd de beste te zijn en het is ook zeker niet gezegd dat de gebruikte pigmenten van de meest voordelige kliniek al snel van kleur veranderen. Naast de prijs is het ook van belang dat je jezelf goed voelt bij een behandelaar.

 €99,- per uur

Hoe ziet een scalp pigmentatie behandeling er uit?

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een eerste gesprek plaats, waarin je al je vragen kunt stellen. De behandelaar zal de tijd nemen om uit te leggen hoe de behandeling precies verloopt en wat je er van kan en mag verwachten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden kun je voor en na foto’s van een behandeling zien. Als je na het intake gesprek besluit om voor een behandeling te kiezen dan is het intake gesprek volledig gratis.

 

Scalp pigmentatie is géén chirurgische ingreep en de behandeling is nagenoeg pijnloos. Het is overigens mogelijk om voor de behandeling de hoofdhuid te behandelen met een verdovende crème. Als je tegen de behandeling opziet geef dat dan gewoon aan. De behandelend specialist kan hier dan rekening meehouden en je wordt nog beter op je gemak gesteld. Je gaat voor het best haalbare resultaat en daarom zijn zowel concentratie als een ontspannen gevoel van groot belang bij scalp pigmentatie. Afhankelijk van het aantal hoofdzones dat behandelt wordt en de mate van kaalheid zijn er gemiddeld één tot maximaal vier behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

behandelzones MHP Hellevoetsluis

Wat zit er bij scalp pigmentatie behandeling inbegrepen?

De behandeling bestaat uit;
* intake gesprek – gratis.
* offerte
* bespreken do / dont’s
* uittekenen haargrens
* behandeling – deze bestaat uit meerdere sessies
* after care

Heb je vragen? Schroom niet en neem gerust vrijblijvend contact op.

 €99,- per uur

Parkweg 1, 3221 LV

Hellevoetsluis

Vragen? Bel me gerust.
+31 6 14370695

10:00 t/m 21:00

Bekijk alle behandelingen

Benieuwd naar alle andere behandelingen? Bekijk hieronder het overzicht voor alle wenkbrauw en wimper behandelingen en behandelingen tegen kaalheid.
× Heb je een vraag?