Wat mijn cliënten vertellen

Nog elke dag dol gelukkig met mijn ‘wenkies’ ! Ik had maar halve wenkbrauwen en waren erg blond. Nooit bedacht wat het effect zou kunnen zijn met de professionele hand van Renate.!
5/5

Chantal Corthals

Wenkbrauw behandeling

Renate weet echt wat ze doet! En ze kijkt heel goed wat er bij je past. Ik beveel haar bij iedereen aan! Prijs kwaliteit verhouding klopt helemaal.

5/5

Bianca de Rooij

Russian Volume

Meerdere keren wimperexentsions laten doen. (Man, 49) Mooi, natuurlijk resultaat. Zéér gastvrije en warme vrouw!

5/5

Rene van Ooijen

Wimper extensions

Vandaag geweest voor mijn wimpers te liften en ben hier erg tevreden over! Ik kom zeker de volgende keer weer terug.
5/5
Jorinde Vorstenbosch

Wimper behandeling

Ik kom vaak bij Renate voor het verven van mijn wenkbrauwen en wimpers. Ze denkt mee met mij om het beste resultaat te leveren en is heel precies in wat ze doet. Het is ALTIJD super mooi gedaan
5/5
Eloise Maria Zoe Lekawael

Lifting, Extensions 

Net heerlijk relaxed m’n wenkbrauwen weer mooi laten maken😄 ben super tevreden . Verheug me op de volgende afspraak. Heel gezellige salon sfeervol en heerlijke koffie😉
5/5
Marian Weijers

Wenkbrauw behandeling

Ik ben zeer tevreden over mijn wimpers! Gelukkig is ze ook niet zo ver van mijn huis. Ook een heel fijn en gezellig gesprek gehad tijdens de behandeling.
5/5

Sena Önce

Wenkbrauw behandeling

Renate heeft een hele toegankelijke persoonlijkheid en is ontzettend behulpzaam. Ik kom er graag terug en zal haar diensten zeker aanbevelen!
5/5
Roy Ger.

Russian Volume

Een nieuwe set wimpers laten zetten en het zit prachtig! Renate is ook erg gezellig en de tijd vliegt voorbij tijdens het liggen!

5/5

Nathalie Olieman

Wimper extensions

Zeer tevreden! Renate is meedenkt en geeft goed en eerlijk advies. Ze neemt tijd voor je en levert goed werk af. 1ste keer in salon geweest maar zeker niet de laatste keer daarnaast is ze ook gezellig en stelt ze je op je gemak.
5/5

Anastasia K

Wimper behandeling

Alleen maar top! Mooie salon, erg vriendelijke vrouw die weet wat ze doet, die de tijd neemt om rustig uit te leggen wat ze doet en goed met je meedenkt. Ben erg tevreden met het resultaat.
5/5
Joja Schijf

Lifting, Extensions 

Renate heeft mijn wenkbrauwen perfect in vorm gemaakt en gekleurd. Topresultaat, precies wat ik wilde. Renate is ook nog eens enorm vriendelijk 💪🏼.
5/5
Lotte Kuhlmann-Gerritse

Wenkbrauw behandeling

× Heb je een vraag?