PMU en Microblading

PMU of microblading behandelingen

Bij wenkbrauwen met dunne, lichte haartjes of zelfs helemaal geen haartjes wordt er met de
nieuwste technieken mooie natuurlijke wenkbrauwen (oppervlakkig) getatoeëerd. Door middel van hairstrokes, schaduw of powder techniek wordt de expressie in het gezicht terug gebracht. De technieken zijn ook te combineren. De vorm en kleur van de wenkbrauw wordt uitgemeten naar vorm van het gezicht en bepalen we samen.

PMU Microblading

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over de PMU of Microblading behandelingen? Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat of neem contact met mij op. 

Er zijn 2 behandelingen nodig om een kleurvast en mooi resultaat te verkrijgen. Tussen de behandelingen zitten 4 tot 6 weken.

De behandeling is niet pijnloos, maar wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. U kunt zelf bij uw huisarts een recept vragen voor een verdovingsceme (Emla). Deze neemt u mee in het originele doosje waar uw gegevens op staan. Dit is een maatregel van de GGD. U kunt de crème een uur voor de behandeling aanbrengen en na een half uur herhalen.
De PMU zal in de loop van de tijd vervagen. Dit komt door de natuurlijke cel vernieuwing, het afweersysteem en de invloed van het UV licht. Over het algemeen blijft permanente Make-up 1 tot 3 jaar mooi, afhankelijk van de kleur, plaats en leeftijd.
De eerste behandeling duurt 1.5 tot 2uur. De behandeling bestaat uit een intake, voortekenen en pigmenteren. In de eerste behandeling zijn we voorzichtig, zodat we in de tweede behandeling zo nodig kunnen bijwerken.

We kijken samen naar het resultaat en beoordelen de volgende punten.

  • Heeft het pigment evenredig gepakt.
  • Is de vorm naar wens
  • Is er een correctie nodig

Parkweg 1, 3221 LV

Hellevoetsluis

Vragen? Bel me gerust.
+31 6 14370695

10:00 t/m 21:00

Bekijk alle behandelingen

Benieuwd naar alle andere behandelingen? Bekijk hieronder het overzicht voor alle wenkbrauw en wimper behandelingen en behandelingen tegen kaalheid.