Wimper Behandelingen

Wimper behandelingen

Nieuw bij Renate Eyefashion; de UV Lamp

Als er iets belangrijk is voor je uitstraling, dan zijn het wel je wimpers! Prachtige volle en lange wimpers, zorgen voor een verbluffende oogopslag. Je ogen trekken meteen de aandacht. 

Bij Renate Eyefashion maken we gebruik van de nieuwste manier om wimperextensions te plaatsen. Namelijk; De UV LED beamer!

Weg met de 48-uur regel, geen bonder of sealer meer nodig. Volledig transparant en niet bang meer hoeven zijn voor water. De retentie is langer en 8 op de 10 allergieklanten reageren niet meer.

Mooie wimpers zorgen voor een open, frisse en stralende blik. Bekijk hieronder alle behandelingen of maak direct een afspraak.

Wimper Behandeling Traditioneel

Wimper Behandeling met UV Lamp

wimper extensions

One by one wimper extensions

De One by One behandeling, ook wel bekend als de 1-op-1 wimperbehandeling geeft een open look aan de ogen, natuurlijk, maar toch zichtbaar. Een echte aanrader voor wie af wil van kleverige mascara. Per natuurlijke wimper wordt er één wimperextension geplaatst. De extensions hebben een sterkere krul dan de natuurlijke wimpers en geven hierdoor een langer effect.

Lashlifting

Lashlifting is een keratine behandeling die door middel van lotions jouw natuurlijke wimpers krullen en lift. Tijdens deze behandeling wordt er geen gebruik gemaakt van schadelijke wimperkrullers, maar worden de wimpers gelift tegen een siliconen oogpad die op je ooglid wordt geplaatst. Aan het eind van de behandeling zullen uw wimpers omhoog staan en gekruld. Maak een afspraak om voor wimper lifting. 

€32,50 (exl. verven)

€42,50 (incl. verven)

Russian Volume
Russion Volume

Russian Volume

Bij de Russian Volume techniek worden er ultra dunne wimpers gebruikt. Hiermee kan er volume opgebouwd worden zonder schade aan de eigen wimpers! Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One-by-One techniek, wat echt ideaal is wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt. 

Wimpers laten doen in Hellevoetsluis?

Op zoek naar een specialist voor wimpers en wenkbrauwen in Hellevoetsluis? Bij Renate Eyefashion ben je aan het juiste adres en kan jij je wimpers en wenkbrauwen een boost geven om je gezicht te laten stralen. Neem gerust contact met mij op. 

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over wimperextensions? Kijk of jou vraag tussen de veelgestelde vragen staat of neem contact met mij op. 

Wimperextensions zijn niet schadelijk voor je eigen wimpers, mits je niet hard in je ogen wrijft of aan je wimpers plukt of trek.

Met de juiste verzorging kunnen de extensions 2 tot 3 weken blijven zitten. Het is belangrijk om je wimpers goed schoon te houden. Dit kan je doen na 24 uur met een zacht nat washandje die je zachtjes tegen je wimperextensions drukt (niet wrijven). Je ooghoekjes kan je eventueel met een nat watte tipje uitwassen. Gebruik geen schoonmaak producten op oliebasis.

 

Wanneer je voor wimperextensions kiest, is oog make-up niet meer nodig. Wimperextensions hebben een mascaralook van zichzelf. Oogschaduw is mogelijk, zolang het niet op oliebasis is. Wanneer je oogschaduw gebruikt is van het belang om de extensions achteraf goed te reinigen op de voorgeschreven manier.

Laat je wimperextensions altijd door de wimperstylist laten verwijderen. Deze zorgt ervoor dat de eigen wimpers niet mee worden verwijdert of beschadigen.

Parkweg 1, 3221 LV

Hellevoetsluis

Vragen? Bel me gerust. +31 6 14370695

10:00 t/m 21:00

Bekijk alle behandelingen

Benieuwd naar alle andere behandelingen? Bekijk hieronder het overzicht voor alle wenkbrauw en wimper behandelingen en behandelingen tegen kaalheid.