Wenkbrauw Behandelingen

Wenkbrauw behandelingen

Samen met de ogen bepalen de wenkbrauwen voor een groot gedeelte de gezichtsuitdrukking. Bij Renate wordt er met specialisme gekeken hoe jouw wenkbrauwen en in welke vorm het best bij je gezicht passen. Voor het creëren van de perfecte wenkbrauwen zijn er verschillen opties.

wenkbrauw massage

Wenkbrauw Massage

Om je haartjes sneller te laten groeien, kan een ontspannen wenkbrauw massage een fijne behandeling zijn in combinatie zijn met de wenkbrauwspa. Het stimuleert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat de wenkbrauwhaartjes alle voedingsstoffen sneller toegevoerd krijgen. 

Wenkbrauwen verven

Wil je graag je wenkbrauwen meer accentueren, zichtbaar maken, dan kan het kleuren van  je wenkbrauwen een optie zijn. Maak gerust een afspraak om hier samen naar te kijken.  Ik sta voor je klaar en help je graag met de juiste keuze

wenkbrauwen verven
Wenkbrauwen Epileren

Wenkbrauw spa: Epileren, Shapen en Verven

Met het verven van je wenkbrauwen kan je ook door middel van epileren en waxen je wenkbrauwen in model te brengen. In combinatie met de wenkbrauw-massage krijg je een verzorgde, frisse uitstraling. 

Henna Brow

Wil je langer plezier hebben van  gekleurde wenkbrauwen? Dan kan de behandeling van Henna brows, het intenser maken. Net als bij het verven met regulair wenkbrauwverf, gaat het bij de henna brows om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes, maar een mooie bijkomstigheid is dat de henna ook op de huid blijft zitten, wel 2 tot 4 weken. Door het stylen met tinten krijgen je wenkbrauwen een strakkere en zichtbare vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

Henna brow

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over de wenkbrauw behandelingen? Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat of neem contact met mij op. 

Henna is geschikt wanneer je lichte en/of weinig haartjes hebt.

  • Bij een erg vette huid: de henna verdwijnt dan helaas snel van de huid
  • Als je bijna geen wenkbrauwhaartjes hebt: ook dan verdwijnt de henna helaas snel van de huid.
  • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen.
  • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf en/of de stof PPD (P-fenyleendiamine).
  • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
  • Als je na de behandeling van plan bent om binnen 48 uur te gaan zonnen.
  • Als je zwanger bent: mocht je een allergische reactie krijgen, dan kan de huisarts je geen medicatie geven.
De henna houdt tot maximaal 14 dagen op de huid. Hoe lang precies, dat is van een aantal factoren afhankelijk. Op een vette huid verdwijnt het doorgaans sneller. Net als dat make-up eerder van een vettere huid verdwijnt. Als je je wenkbrauwen vaak wast, reinigingsproducten en/of crèmes gebruikt, vervaagt het ook sneller.

Dat mag, maar doe het niet in de eerste 48 uur na je behandeling: dit kan namelijk een allergie uitlokken! Wees je er ook van bewust dat door zon en zonnebank de kleur sneller van je wenkbrauwen zal doen vervagen.

Ja dat mag, maar wees hier wel voorzichtig mee. Chloor- en zout water hebben een oplichtend effect. Ga echter niet zwemmen binnen 24 uur nadat de henna is aangebracht. Je dient je wenkbrauwen namelijk 24 uur absoluut droog te houden!

Parkweg 1 B-195, 3221 LV


Hellevoetsluis

Vragen? Bel me gerust. +31 6 14370695

10:00 t/m 21:00

Bekijk alle behandelingen

Benieuwd naar alle andere behandelingen? Bekijk hieronder het overzicht voor alle wenkbrauw en wimper behandelingen en behandelingen tegen kaalheid.