Corona
maatregelen

Gezien de huidige situatie over de lockdown ben ik genoodzaakt de deuren tijdelijk te sluiten. Vanaf 19 januari mag ik weer mensen verwelkomen. U kunt alvast een afspraak maken via info@renate-eyefashion.nl. 

Wenkbrauw Behandelingen

Wenkbrauw behandelingen

Samen met de ogen bepalen de wenkbrauwen voor een groot gedeelte de gezichtsuitdrukking. Bij Renate wordt er met specialisme gekeken hoe jouw wenkbrauwen en in welke vorm het best bij je gezicht passen. Voor het creëren van de perfecte wenkbrauwen zijn er verschillen opties.

Prijslijst

Wenkbrauw
behandelingen

  • Massage 
vanaf €7,50,-
  • Wenkbrauwen verven

vanaf €12,50,-

  • Epileren of waxen en verven 

vanaf €22,50,-

  • Wenkbrauwen en wimpers verven

vanaf €25,-

  • Wenkbrauwenspa (Verven, epileren, waxen en masseren)

vanaf €28,50,-

  • Henna Brow (waxen, epileren en kleuren)

vanaf €32,50,-

wenkbrauw massage

Wenkbrauw Massage

Om je haartjes sneller te laten groeien, kan een ontspannen wenkbrauw massage een fijne behandeling zijn in combinatie zijn met de wenkbrauwspa. Het stimuleert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat de wenkbrauwhaartjes alle voedingsstoffen sneller toegevoerd krijgen. 

 €7,50,-

Wenkbrauwen verven

Wil je graag je wenkbrauwen meer accentueren, zichtbaar maken, dan kan het kleuren van  je wenkbrauwen een optie zijn. Maak gerust een afspraak om hier samen naar te kijken.  Ik sta voor je klaar en help je graag met de juiste keuze

€12,50,-

wenkbrauwen verven
Wenkbrauwen Epileren

Wenkbrauw spa: Epileren, Waxen en Verven

Met het verven van je wenkbrauwen kan je ook door middel van epileren en waxen je wenkbrauwen in model te brengen. In combinatie met de wenkbrauw-massage krijg je een verzorgde, frisse uitstraling. 

€22,50

In combinatie met massage 30,00

 

Henna Brow

Wil je langer plezier hebben van  gekleurde wenkbrauwen? Dan kan de behandeling van Henna brows, het intenser maken. Net als bij het verven met regulair wenkbrauwverf, gaat het bij de henna brows om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes, maar een mooie bijkomstigheid is dat de henna ook op de huid blijft zitten, wel 2 tot 4 weken. Door het stylen met tinten krijgen je wenkbrauwen een strakkere en zichtbare vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

€32,50,-

Henna brow

Parkweg 1 B-195, 3221 LV


Hellevoetsluis

Vragen? Bel me gerust. +31 6 14370695

10:00 t/m 21:00