Wenkbrauw Behandelingen

Wenkbrauw behandelingen

Samen met de ogen bepalen de wenkbrauwen voor het grootste gedeelte de gezichtsuitdrukking. Bij Renate Eyefashion wordt er met specialisme gekeken hoe jouw wenkbrauwen en in welke vorm het beste bij je gezicht passen. Voor het creëren van de perfecte wenkbrauwen zijn er verschillen opties.

Prijslijst

Wenkbrauw
behandelingen

  • Massage 
vanaf €7,50,-
  • Wenkbrauwen verven

vanaf €12,50,-

  • Epileren of waxen en verven 

vanaf €22,50,-

  • Wenkbrauwen en wimpers verven

vanaf €25,-

  • Wenkbrauwenspa (Verven, epileren, waxen en masseren)

vanaf €28,50,-

  • Henna Brow (waxen, epileren en kleuren)

vanaf €32,50,-

wenkbrauw massage

Wenkbrauw Massage

Om je haartjes sneller te laten groeien, kun jij bij mij terecht voor een ontspannen wenkbrauw massage. Een wenkbrauw massage stimuleert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat de wenkbrauwhaartjes alle voedingsstoffen sneller toegevoerd krijgen. 

 €7,50,-

Wenkbrauwen verven

Wil je graag je wenkbrauwen meer accentueren,  zichtbaar maken, dan kan kleuren van  je wenkbrauwen een goede optie zijn. Maak gerust een afspraak om hier samen naar te kijken. In mijn salon in Ridderkerk. Sta ik voor je klaar en help graag met de juiste keuze

€12,50,-

wenkbrauwen verven
Wenkbrauwen Epileren

Wenkbrauw spa: Epileren, Waxen en Verven

Met het verven van je wenkbrauwen kan je ook door middel van epileren en waxen je wenkbrauwen in model te brengen. Je gezicht krijgt hierdoor een verzorgde, frisse uitstraling.

€22,50,-

Henna Brow

Wil je langer plezier hebben van je gekleurde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de henna ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Door het stylen en tinten krijgen je wenkbrauwen een strakkere en zichtbare vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

€32,50,-

Henna brow

De la Reijstraat 97,

2987 XC Ridderkerk

Vragen? Bel me gerust. +31 6 14370695

10:00 t/m 21:00